ASPOR-in Lugoj

In data de 18.11.2005, ora 16.00, in municipiul Lugoj s-au pus bazele unei noi grupe de suport ASPOR. Manifestarea organizata de Dr. Ilie Rodica-medic endocrinolog si Dr. Holacsek Simona -fiziokinetoterapeut, a avut ca invitat de onoare pe Dr. Gasparik Ildiko, director executiv al ASPOR.
Cuvintul introductiv al Dr. Gasparik, a avut ca scop prezentarea Asociatiei Pentru Preventia Osteoporozei din Romania, fiind urmat de Dr. Ilie Rodica ce a scos in evidenta aspectele medicale ale osteoporozei. Responsabila cu activitatea fizica a grupei de paciente din Lugoj, Dr.Simona Holacsek a prezentat in final importanta miscarii in preventia osteoporozei. Atmosfera calda de pe tot parcursul manifestarii a culminat cu un program de exercitii fizice specifice si discutii intre noile membre ce si-au exprimat dorinta organizarii unei discoteci pentru virsta a treia.
O intilnire cu totul speciala va avea loc in data de 14.12.2005, ora 13.00, pentru a marca inceputul Sarbatorilor de iarna si intrarea in anul 2006. Pe linga activitatea obisnuita a grupei: discutii libere despre osteoporoza si aspecte specifice ei, programul de exercitii fizice; vom transmite cele mai bune ginduri tuturor membrelor din Lugoj intr-un cadru specific sarbatorilor de iarna.
In acelasi timp dorim Sarbatori fericite tuturor membrelor ASPOR.
Cu drag,
Grupa de suport Lugoj