ASPOR - Baia Mare ... la un an de la înfiinţare

torta.JPG
Într-o zi însorită de toamnă, mai precis în data de 4 octombrie 2005, grupa de suport ASPOR Baia Mare a sărbătorit prima aniversare de la înfiinţare.
Grupa noastră a reuşit într-o perioad relativ scurtă de timp să adune în jurul ei un număr din ce în ce mai mare de doritori de mişcare şi stil de viaţă sănătos. Rolul cel mai important în acest sens l-au avut şi îl au în continuare întâlnirile săptămânale cu membrii grupei. Aceste întâlniri se desfăşoară într-un climat familiar, într-o ambianţă plăcută şi destinsă.
Succesul iniţiativei depinde în mare parte de noi, membrii grupei, care ne-am dat seama de importanţa activităţii fizice în prevenirea, combaterea şi ameliorarea efectelor acestei boli silenţioase. Mulţumiri asociaţiei ASPOR pentru iniţiativă, de asemenea mulţumiri liderului grupei, Zulestyán Annamária, care şi-a dat şi îşi dă toată silinţa pentru reuşita activităţilor.buli.JPG
Dar să revenim la aniversarea noastră. În locul cuvântărilor interminabile, cu ce altceva putea să înceapă petrecerea, decât cu puţină mişcare, în care i-am antrenat şi pe oaspeţii noştrii de onoare, din partea Fundaţiei de Teatru "Lendvay Márton", d-l Simori Sándor şi soţia lui. Mulţumim şi pe această cale fundaţiei pentru sprijinul acordat!
Am avut parte de câteva surprize plăcute, precum tortul cu artificii, tricourile cu inscripţia ASPOR.
Atmosfera plăcută, veselia, buna dispoziţie, muzica au făcut ca această zi să rămână mereu în amintirea noastră.
Dar mai bine să lăsăm să ne “bârfească” fotografiile...

Grupa de suport ASPOR Baia Mare

trikoban.JPG