forestMures

Cotizaţia anuală este de:

  • 30 RON pentru membri
  • 100-300 RON pentru membri susţinători,

care poate fi trimisă

  • prin bancă la
    BCR Tg Mureş, RO13RNCB0188034969480001,
 
ASPOR      CF 11307796
str. Bolyai 36, 540067 Târgu Mures.

Vă rugăm să ne semnalaţi subscrierea şi prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizând adresa dumneavoastră poştală, pentru a vă putea trimite revista asociaţiei: Osteoinfo.

De ce să devii membru ASPOR?

(de ce să activezi în societatea civilă?)

Dr Salvina Mihalcea, vicepreşedinte ASPOR

           Atunci cînd, într-un moment fericit al vieții mele, am întîlnit asociația pentru prevenirea osteoporozei în Romănia, ASPOR, chiar simțeam nevoia activării în domeniul societății civile. Era în anul 2003 și, pînă să întîlnesc harnicele reprezentante ASPOR, respectiv pe Andrea Ildiko și pe Gabi, mă gândisem inițial la PRODEMOCRAȚIA. Nu îmi pare rău că am ales ASPOR, cred în continuare că a fost o întâlnire fericită pentru ambele părți.

      Acum în 2014 este la fel de necesar pentru noi și societatea noastră în construcție să activăm în sfera civilă, nu numai pentru că au rămas multe de făcut cât mai ales pentru a face posibilă în continuare consolidarea societății civile și implicit dezvoltarea societății noastre și a comunităților locale. Mediul, democrația, comunitatea locală, sănătatea sunt domenii care ne așteaptă și unde vocea noastră poate fi auzită de alții.

   Devenind membru ASPOR sau membru susținător ASPOR puteți face ceva pentru societatea civilă,pentru sănătatea părinților dar și a copiilor și nepoților noștri.

   Între vocile societății civile ASPOR încearcă să se facă auzită an de an și pentru a face această voce a noastră mai puternică vă invităm alături de noi.

   Fii membru ASPOR, mai avem multe de făcut!

staff-salvina-mihalcea